De tweede editie van de China Fruit Logistica vindt plaats van van 29 tot en met 31 mei 2019 in Shanghai. China's toonaangevende vakbeurs voor verse groenten en fruit wordt gehouden in het Shanghai World Expo Exhibition and Conference Center. De online ticketshop is geopend!

Focus op Chinese markt

De beurs blijft trouw aan het bekende, succesvolle concept van de Fruit Logistica in Berlijn en de Asia Fruit Logistica in Hong Kong. In aanvulling op de twee andere beurzen richt de China Fruit Logistica zich specifiek op de Chinese markt. Hierdoor wordt een geheel nationaal platform gecreëerd, dat de focus legt op verse AGF-producten en de daarmee samenhangende waardeketen.

Fresh Produce Forum China

Gedurende de China Fruit Logistica vindt ook het Fresh Produce Forum China plaats. Hoogwaardige sprekers zullen u nieuwe inzichten geven in de belangrijkste factoren die de inkoop, distributie en marketing van China’s AGF-handel beïnvloeden. Op de drie verschillende podia worden onder andere paneldiscussies, presentaties, live interviews en workshops gehouden.

Tickets

Heeft u interesse in een bezoek aan de China Fruit Logistica in Shanghai? Bestel dan online uw gereduceerde toegangskaart en bespaar tot 40%! Uw ticket biedt u ook toegang tot het Fresh Produce Forum China. Klik hiernaast op de button “Reserveer ticket” om uw tickets te bestellen. Hier kunt u ook uw visumaanvraag indienen.

Meer informatie over de China Fruit Logistica vindt u op de website www.chinafruitlogistica.cn.

  • 850 Bocheng Road, Pudong
  • 200126
  • Shanghai World Expo Exhibition & Convention Center (SWEECC)
Reserveer ticket