Door de opkomst van Smart Production veranderen productieprocessen razendsnel. Robots die oogsten. Big data inzetten voor het voorspellen van marktontwikkelingen. Of met een VR-bril mogelijke ziekten en plagen in beeld brengen. Het klinkt ideaal. En met Smart Production-technieken is het mogelijk om uw bedrijf naar een 'next level' te brengen. Maar hoe zet u deze technieken in binnen uw onderneming?

Tijdens Dare2Cross Smart Production op 20 februari in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht gaat u aan de slag met mogelijkheden die Smart Production biedt. U kunt zich nu - kosteloos - aanmelden voor deze bijeenkomst.

Cross-sectoraal innoveren

Dare2Cross is een cross-sectoraal innovatieprogramma, ontwikkeld door InnovationQuarter en de Drechtsteden. Tijdens Dare2Cross komen experts uit verschillende disciplines en sectoren samen en leren cross-sectoraal denken onder leiding van Ramon Vullings. Ze werken aan patroon doorbrekende oplossingen voor een aantal cases (klik hier voor een overzicht van recente Dare2Cross trajecten).

Programma 20 februari 10:30 – 17:30 uur

Dare2Cross Smart Production is een samenwerking tussen Drechtsteden en InnovationQuarter. Tijdens de bijeenkomst op 20 februari worden cases behandeld van ENGIE Services West Industries, Virtek, Scheepswerf Slob en De Waal Machinefabriek. De cases draaien om vragen als:

  • Hoe kunnen we ons (toekomstig) personeel leren omgaan met de nieuwste technologieën?
  • Hoe kunnen we van een bestaande productiefaciliteit een gedeelde (productie)faciliteit maken?
  • Hoe kunnen we het productieproces radicaal verbeteren met hulp van Smart Production?
  • Hoe kunnen we de kennis & ervaring over ons productieproces veel slimmer delen & benutten?

Klik hier voor een volledig overzicht van de cases.

10:30 - Ontvangst
11:00 - Welkom en Cross Industry Innovation – Ramon Vullings
12:00 - Introductie cases (parallelsessies)
12:30 - Netwerklunch
13:30 - Uitwerking van de verschillende cases (parallelsessies)
15:45 - Verkenning samenwerkingsmogelijkheden
16:45 - Plenaire terugkoppeling met netwerkveiling
17:30 - Afsluitend woord en borrel

Gratis aanmelden

Wilt u ook inspiratie opdoen voor betere bedrijfsprocessen, nieuwe mensen van buiten uw sector leren kennen én actief meewerken aan cross-sectorale innovaties? U kunt zich hier gratis aanmelden.

Gratis
  • Leerparkpromenade 50
  • 3312 KW
  • Dordrecht
Meld u aan
logo dare2cross