Studenten Supply Chain Management en Innovation Management van Erasmus Universiteit maken graag kennis met u en uw bedrijf op 29 november tijdens het EU Fresh Info Forum. Ook bent u van harte welkom voor onze sessie Logistics 4.0.

Tsunami of Technology

Dit jaar is het thema op de vierde editie van het EU Fresh Info Forum: 'Tsunami of Technology: oppurtunities for fresh produce'. De wereld van verse producten verandert als gevolg van de technologische ontwikkelingen. De zogenaamde Industrie 4.0-ontwikkelingen zoals Big data, Robotica, Kunstmatige Intelligentie, Drones en Blockchain bieden geweldige kansen voor verse producten. Vertegenwoordigers van internationale, toonaangevende food en techbedrijven geven inzicht in hun technologische innovaties.
Het evenement wordt georganiseerd in het World Horti Center (Naaldwijk) door Frug I Com in samenwerking met GroentenFruit Huis, IFPSGS1 in Europe en Rotterdam Food Cluster.

Ontmoet jong talent op 29 november

Slimme software, online applicaties en het delen van data zijn inmiddels onmisbaar in de foodsector. De tech-sector blijft echter snel vernieuwen waardoor continu nieuwe oplossingen op de markt komen. Wie zou uw bedrijf beter kunnen helpen met nieuwe technologie dan de generatie die er mee opgroeit? Tijdens het EU Fresh Info Forum op 29 november maken 10 studenten van de opleidingen Supply Chain Management en Innovation Management van Erasmus Universiteit graag kennis met u en uw bedrijf.

Onderzoekstage of toekomstige werknemer?

Onderzoek en ontwikkeling van nieuwe innovaties kosten vaak veel tijd en zijn gebaat bij frisse, vernieuwende inzichten. Daarom bieden wij u de gelegenheid om in contact te komen met masterstudenten Supply Chain Management en Innovation Management van Erasmus Universiteit. Deze studenten zitten in de afrondende fase van hun studie en gaan graag bij u aan de slag met een onderzoekstage of als toekomstige werknemer. Zij kunnen u helpen met onderzoek en ontwikkeling van innovaties of optimalisaties van uw supply chain. Rotterdam Food Cluster gaf eerder twee masterstudenten een opdracht in Supply Chain Finance en ketentransparantie.

Bezoek de sessie Logistics 4.0 op 29 november

In de sessie Logistics 4.0 gaan we met u in gesprek over de kansen van data gestuurde logistiek in de regionale foodsector. Ook komt u meer te weten over de rol van blockchain in de logistiek aan de hand van concrete voorbeelden van IBM en Maersk.

Aanmelden

Wilt u in contact komen met deze jonge talenten of deelnemen aan onze sessie Logistics 4.0 op 29 november? Als partner mogen we onze relaties speciale korting geven. Neem hiervoor contact op met Adriaan van der Giessen.

Bekijk hier het gehele programma van 28 t/m 30 november.

  • Europa 1
  • 2672 ZX
  • Naaldwijk
Meld u aan