11 april 2019

HeroFestival

Op donderdag 11 april 2019 vindt de tweede editie van het HeroFestival, mede mogelijk gemaakt door HortiHeroes, VNO-NCW Westland-Delfland en Rotterdam Food Cluster, plaats. Hét moment waar koplopers, innovators, overheid, kennisinstellingen, startups, intrapreneurs en investeerders uit de Food & Flower Industry het lef tonen om met andere sectoren en talent van buitenaf in actie komen voor globale uitdagingen.

Op de HeroStage in de Schiecentrale te Rotterdam staan uiteraard verschillende topsprekers. Chief Evangelist Ynzo van Zanten van Tony’s Chocolonely deelt zijn verhaal. En de overige sprekers? Die zullen we de komende weken aankondigen. Katja Berkhout, International Director StartupDelta neemt jullie mee door het programma en gaat ervoor zorgen dat de kennis en het netwerk van alle aanwezigen wordt ingezet om innovaties te versnellen.

Daarnaast pitchen de jonge helden uit de HortiHeroes Academy Class of 2018 en 2019 over het traject dat ze respectievelijk in 12 en 3 maanden hebben doorlopen. Zij delen wat het hen persoonlijk en hun organisaties heeft gebracht. Verder delen startups, scale-ups en experts vanuit het hele ecosysteem hun innovaties en expertise om de koppositie van de Nederlandse Food & Flower Industry te behouden en slim in te zetten voor een #happy #healthy #hungerfree world. ?Op de Innovatie Markt kunt u op informele wijze met deze helden en experts in contact komen.

Globaal programma* 11 april 2019 | Global Challenges, Dutch Solutions

*Meer sprekers en programma-onderdelen worden de komende weken aangekondigd.

Tickets

  • HeroFestival Ticket* € 95,-
  • Early Bird Ticket (35% korting t/m 31 januari) € 62,-
  • Startup Ticket incl. demo € 45,-
  • Student Ticket € 15,-

Reserveer hier uw ticket!

“Zero Hunger in a Liveable World by 2030”
Let’s innovate faster together. Join us in our mission!

    Schiecentrale, Lloydstraat 5
    3024 EA
    Rotterdam
Reserveer ticket