Op zondag 13 oktober 2019 vindt de derde editie van World Food Festival plaats in en rondom de Markthal. Rotterdam Food Cluster (initiatief van gemeente Rotterdam) is samen met gemeente Westland, gemeente Hoeksche waard, LTO Noord, Rabobank Rotterdam, Glastuinbouw Nederland en de Markthal gestart met de voorbereidingen. Wilt u ook bijdragen aan het programma?

Doe, ontdek en beleef

Met World Food Festival Rotterdam willen we Rotterdammers en mensen uit de regio bewust maken van alles wat er rondom voedsel in de regio van Rotterdam gebeurt. En toekomstige werknemers interesseren voor de foodsector. Dit jaar een meerdaagse editie die net als de eerdere World Food Day R'dam weer in het teken staat van ‘Doe, Ontdek en Beleef’. Net als op World Food Day Rdam 2017 krijgen bedrijven de mogelijkheid om demo presentaties te geven in en rondom de Markthal. Ook vinden er verschillende excursies plaats naar bedrijven in de regio Rotterdam. De thema’s en het programma worden nog ingevuld.

Bekijk hier een impressie van World Food Day Rdam 2017.

Meedoen aan World Food Festival?

Wilt u ook uw bedrijf openstellen voor Rotterdammers en potentiële werknemers tijdens World Food Festival door uw producten en/of technologie te demonstreren of een excursie te organiseren? Neem contact op met Amelia Oei, projectmanager Rotterdam Food Cluster.

  • In en rondom de Markthal
Ja, ik doe mee