Foodvacatures

Vind hier de leukste vacatures in food

De foodsector is zeer veelzijdig en biedt volop carrièreperspectief. Alleen al in de Rotterdamse regio zijn er ruim 43.000 banen in de foodsector en kunnen jaarlijks 8.000 vacatures vervuld worden. Hier vind je aantrekkelijke foodvacatures in logistiek, HR, marketing, onderzoek, verkoop, supply chain en productie.

Uw foodvacatures plaatsen?

Wilt u uw bedrijf profileren en uw vacatures onder de aandacht brengen op onze website?

Neem contact op
 • Trainees

  Bakker Barendrecht, één van de grootste groente- en fruitbedrijven van Nederland, is op zoek naar Trainees. Wij zoeken gemotiveerde starters die beide benen stevig op de grond hebben, maar uitgaan van: ‘the sky is the limit’. Doorzetters met een brede interesse, die uiteindelijk groeien richting een specialistische of leidinggevende rol. Ben jij onlangs HBO of WO-afgestudeerd en heb je aantoonbare affiniteit met onze producten?

  Bekijk vacature
 • Technisch Applicatiebeheerder

  Verstegen Spices & Sauces B.V. is een toonaangevende producent en leverancier van o.a. kruiden(mixen), specerijen, sauzen, marinades en grondstoffen. Onze organisatie bestaat uit ruim 350 gemotiveerde collega’s, een uitstekende werksfeer en een nuchter Rotterdamse mentaliteit. Over Verstegen Spices & Sauces kunnen we eigenlijk kort zijn: Verstegen geeft de foodsector pit! Om onze afdeling ICT te versterken zijn wij op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder. Als functioneel beheerder is het je taak om de technische koppelingen tussen diverse applicaties te onderhouden en optimaliseren. Je bent een vraagbaak voor collega’s en vertaalt hun wensen naar handige IT oplossingen.

  Bekijk vacature
 • Receptcontroleur

  Verstegen Spices & Sauces is een toonaangevende producent en leverancier van o.a. kruiden(mixen), specerijen, sauzen, marinades en grondstoffen. Onze organisatie bestaat uit ruim 350 gemotiveerde collega’s, een uitstekende werksfeer en een nuchter Rotterdamse mentaliteit. Over Verstegen Spices & Sauces kunnen we eigenlijk kort zijn: Verstegen geeft de foodsector pit! Op de afdeling laboratorium zijn we op zoek naar een receptcontroleur. Je controleert onder andere de monsters van halffabricaten en eindproducten afkomstig van de meng- en verpak afdeling.

  Bekijk vacature
 • Medewerker Kwaliteitszorg / Specificatiebeheer

  Verstegen Spices & Sauces is een toonaangevende producent en leverancier van o.a. kruiden(mixen), specerijen, sauzen, marinades en grondstoffen. Onze organisatie bestaat uit ruim 350 gemotiveerde collega’s, een uitstekende werksfeer en een nuchter Rotterdamse mentaliteit. Over Verstegen Spices & Sauces kunnen we eigenlijk kort zijn: Verstegen geeft de foodsector pit! Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een medewerker Kwaliteitszorg / Specificatiebeheer. Je bent verantwoordelijk voor het beheersen en beheren van de voedselveiligheid en voedselkwaliteit van producten alsmede van de kwaliteit van processen binnen de gehele organisatie.

  Bekijk vacature
 • Verkoper AGF – Internationale Groothandel

  Nature's Pride is leverancier van ruim 500 unieke groente- & fruitsoorten uit meer dan 70 landen. Van Ready-to-Eat en exoten tot de lekkerste bessen en off season producten. We zien het als onze missie om de meest unieke en smaakvolle producten te leveren en de wereld gezonder en duurzamer te maken. Wil jij ons marktaandeel in de (internationale) markt uitbreiden en het productportfolio verder ontwikkelen bij jouw internationale klanten? Reageer dan direct op onze vacature Verkoper AGF – Internationale Groothandel!

  Bekijk vacature

De foodsector is zeer veelzijdig en biedt volop (internationaal) carrièreperspectief. Alleen al in de Rotterdamse regio zijn er ruim 43.000 banen in de foodsector en kunnen jaarlijks 8.000 vacatures vervuld worden. Hier vind je een aantal ambitieuze foodbedrijven met diverse vacatures in logistiek, HR, marketing, onderzoek, verkoop, supply chain en productie.

Uw foodvacatures plaatsen?

Wilt u uw bedrijf profileren en uw vacatures onder de aandacht brengen op onze website?

Neem contact op
 • Bakker Barendrecht

  Bakker Barendrecht is één van de grootste groente- en fruitbedrijven van Nederland en onderdeel van Greenyard. We werken al decennialang voor onze grootste klant, een toonaangevende Nederlandse supermarktketen. En daar zijn we trots op. Onze missie is niet alleen te zorgen dat onze klanten succesvol en blij met ons zijn, maar ook dat we met elkaar plezier hebben in het werk. We werken in Nederland met meer dan 700 medewerkers op de locaties in Ridderkerk en Ossendrecht. We verwerken meer dan 1.400 ton groenten en fruit op een dag. Dat is 85 miljoen kratten per jaar. Daarbij halen we onze producten zo dichtbij als mogelijk en zo ver weg als nodig. Ben jij de specialist die we zoeken en sta je open voor een afwisselende baan?

  Bezoek website
 • Cool Fresh

  Cool Fresh verpakt en vervoert vers fruit over de hele wereld. Met een aantal eigen merken worden sociale en milieu projecten ondersteund. Cool Fresh is actief betrokken bij het verbeteren van de wereld. Wil jij de wereld ook een stukje mooier en gezonder maken?

  Bezoek website