Foodvacatures

Vind hier de leukste vacatures in food

De foodsector is zeer veelzijdig en biedt volop carrièreperspectief. Alleen al in de Rotterdamse regio zijn er ruim 43.000 banen in de foodsector en kunnen jaarlijks 8.000 vacatures vervuld worden. Hier vind je aantrekkelijke foodvacatures in logistiek, HR, marketing, onderzoek, verkoop, supply chain en productie.

Uw foodvacatures plaatsen?

Wilt u uw bedrijf profileren en uw vacatures onder de aandacht brengen op onze website?

Neem contact op
 • Stagiair Kwaliteit & Hygiëne

  Focus op continue verbeteren en het waarborgen van de kwaliteit (voedselveiligheid) van onze producten, begint al bij de kwaliteit van onze leveranciers. Tevens om deze kwaliteit te waarborgen is hygiëne een belangrijk onderdeel. Binnen Goedegebuur is dan ook de behoefte ontstaan om een duidelijk beeld van de kwaliteit van onze leveranciers inzichtelijk te krijgen. Tevens om de interne kwaliteit standaarden op een hoger niveau te krijgen en meer bewustwording te creëren. Wij zijn dan ook op zoek naar een stagiair die een onderzoek doet, naar de kwaliteit van onze leveranciers en de hygiëne binnen de organisatie.

  Bezoek vacature
 • Accountmanager Oost Europa

  Om honderden tonnen vlees te verkopen hoef je geen slager te zijn: belangrijk is een aangeboren gevoel voor commercie. Telefonisch realiseer je met overtuiging omzetgroei bij onze (nieuwe) klanten in diverse landen in Oost Europa (bijvoorbeeld Polen, Rusland, Tsjechië, Hongarije). Elke kwartaal bezoek je jouw klanten op locatie.

  Bezoek vacature
 • Verkooptrainee

  Nico de Jong is een grensverleggend bedrijf in de import en export van overzees fruit. Nico de Jong is sinds 2017 een joint-venture aangegaan met Dutoit Agri Group (één van de belangrijkste producenten van hardfruit in Zuid Afrika). Je ondersteunt een team van vier verkoop professionals met klanten in heel Europa. Jouw goal is om je te ontwikkelen als een volwaardig verkoper en onderdeel van dit team. Om alle kneepjes van het vak te leren, zal je zeer breed worden opgeleid en diverse ondersteunende taken gaan vervullen.

  Bezoek vacature
 • Internationale Salesmanager

  Ons sales team is hét visitekaartje van ons bedrijf! Als salesmanager ben je een belangrijke sleutelrol in de verdere groei van ons bedrijf. Jij bent een stevige gesprekspartner voor onze klanten wereldwijd. Jij snapt waar onze klanten ‘s nachts van wakker liggen en met jouw technische kennis weet je de juiste oplossing te bieden. Jouw rol als salesmanager is het openen van nieuwe markten, uitbreiden van bestaande markten en inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

  Bezoek vacature
 • Ambitieuze Veredelaar

  Ben jij een ambitieuze veredelaar? Wil jij graag aan de slag bij één van de belangrijkste spelers in de veredeling van groenterassen? Solliciteer dan op deze fulltime vacature voor Ambitieuze Veredelaar op onze vestiging in De Lier of Fijnaart. Rijk Zwaan is een sterk groeiende organisatie en daarom voordurend op zoek naar ambitieuze veredelaars. We zoeken ervaren veredelaars die de veredelingsstrategie van een gewas kunnen opzetten en leiding kunnen geven aan een internationaal veredelingsteam. Daarnaast zoeken we ook ambitieuze jonge veredelaars die graag in de toekomst tot dit soort functies opgeleid willen worden.

  Bezoek vacature

De foodsector is zeer veelzijdig en biedt volop (internationaal) carrièreperspectief. Alleen al in de Rotterdamse regio zijn er ruim 43.000 banen in de foodsector en kunnen jaarlijks 8.000 vacatures vervuld worden. Hier vind je een aantal ambitieuze foodbedrijven met diverse vacatures in logistiek, HR, marketing, onderzoek, verkoop, supply chain en productie.

Uw foodvacatures plaatsen?

Wilt u uw bedrijf profileren en uw vacatures onder de aandacht brengen op onze website?

Neem contact op
 • Bakker Barendrecht

  Bakker Barendrecht is één van de grootste groente- en fruitbedrijven van Nederland en onderdeel van Greenyard. We werken al decennialang voor onze grootste klant, een toonaangevende Nederlandse supermarktketen. En daar zijn we trots op. Onze missie is niet alleen te zorgen dat onze klanten succesvol en blij met ons zijn, maar ook dat we met elkaar plezier hebben in het werk. We werken in Nederland met meer dan 700 medewerkers op de locaties in Ridderkerk en Ossendrecht. We verwerken meer dan 1.400 ton groenten en fruit op een dag. Dat is 85 miljoen kratten per jaar. Daarbij halen we onze producten zo dichtbij als mogelijk en zo ver weg als nodig. Ben jij de specialist die we zoeken en sta je open voor een afwisselende baan?

  Bezoek website
 • Certhon

  Certhon ontwerpt en realiseert sinds 1896 complete kassen voor de glastuinbouwsector en werkt aan innovaties in de ontwikkeling van groeicellen, LED-verlichting en technische installaties. Wij geloven in een oplossing voor het wereldwijde voedselvraagstuk. Om dit te realiseren, werken we als één team. Een team met ongeveer 130 gedreven mensen die bouwen aan kwaliteit. Bouw jij met ons mee?

  Bezoek website
 • Cool Fresh

  Cool Fresh verpakt en vervoert vers fruit over de hele wereld. Met een aantal eigen merken worden sociale en milieu projecten ondersteund. Cool Fresh is actief betrokken bij het verbeteren van de wereld. Wil jij de wereld ook een stukje mooier en gezonder maken?

  Bezoek website
 • Goedegebuur

  Wij verwerken wekelijks tot 750 ton kwaliteit rundvlees. Om bij Goedegebuur te werken hoef je geen slager te zijn, er is veel meer dan dat! Ons doel is om een constante hoge kwaliteit te leveren en dat doen we samen. Er werken in totaal ruim 300 medewerkers op verschillende afdelingen, waarvan 40 medewerkers op kantoor, de rest in onze operationele afdelingen. Kenmerkend voor ons familiebedrijf zijn de korte lijnen met de Rotterdamse, niet lullen maar poetsen mentaliteit. We investeren in onze medewerkers door aandacht, training en opleiding, samen hardlopen en samen ontwikkelen . We lunchen altijd samen in een gezellige kantine/ experience center (met dartbord en tafelvoetbal) waar de lunch wordt verzorgt. Af en toe gaat de Green Egg aan om ons eigen vlees heerlijk te bereiden en op te eten tijdens de maandelijkse donderdagmiddag borrels.

  Bezoek website