Door: Eline van den Hout 01 okt, 2020

Donderdag 29 oktober 2020 houdt Dutch Fresh Port de eerste netwerkbijeenkomst voor bedrijven op BT Oost, Nieuw Reijerwaard en Verenambacht. Ondernemers die hier zijn gevestigd, kunnen profiteren van de voordelen van het agro/vers/food-logistieke cluster Dutch Fresh Port.    

Vraag je je af: what’s in it for me? Kom dan zeker naar deze netwerkbijeenkomst. Je komt te weten waar de kansen liggen, waarom dit zo’n geweldige plek is om te ondernemen en welke nieuwe interessante netwerken je kunt aanboren om van je business een nog groter succes te maken.

Aanwezig zijn collega-ondernemers uit het gebied, gedeputeerde Adri Bom-Lemstra en bestuurders van de gemeenten Ridderkerk en Barendrecht. We focussen interactief op groen en gezond eten, het belang van samenwerken, diversificatie en innovatie en de rol van Dutch Fresh Port bij dit alles, nu en in de (duurzame) toekomst.

In de komende periode maken we meer bekend over de sprekers op deze bijeenkomst. Uiteraard voldoet de bijeenkomst aan alle coronaregels. Wil je daarom je komst uiterlijk 15 oktober 2020 bevestigen via info@dutchfreshport.eu? Wees er op tijd bij, we hebben i.v.m. de coronamaatregelen een maximum aantal deelnemers! Deelname is gratis voor bedrijven op Dutch Fresh Port.