Door: Adriaan van der Giessen 09 dec, 2019

Het Foodcenter Nieuw Reijerwaard verwelkomt een nieuw koelhuis en logistiek centrum voor met name fruit. In 2020 bouwt Kivits-Goes Beheer BV op het agro-logistieke foodcluster in Barendrecht-Ridderkerk een nieuwe locatie voor zijn ondernemingen Kivits–Goes, VGK Cool Logistics en ERP.  

Rob van Opzeeland, directeur Kivits-Goes Beheer BV: “Het idee achter de grootschalige nieuwbouw is om meerdere business units onder één gemeenschappelijk dak te huisvesten. Het pand biedt in de eerste fase ruimte aan de opslag van een kleine 20.000 pallets fruit die door Kivits-Goes en VGK geëxploiteerd zullen worden. Daarnaast komen er een verpakkingsruimte van 3.500 m2 en kantoorruimte voor vaste klanten. Kivits-Goes en VGK hebben voor ogen om met de klanten die een kantoorruimte betrekken een aantal zaken gezamenlijk te organiseren, zoals een centraal bedrijfsrestaurant en een fitnessruimte.”

Gert-Jan Metselaar, directeur Nieuwe Reijerwaard is blij met de reservering: “Het wensen- en eisenpakket van Kivits-Goes sluit perfect aan op het aanbod van Nieuw Reijerwaard: strategische ligging, innovatief, duurzaam en brede samenwerkingsmogelijkheden.”

Bron: www.nieuwreijerwaard.eu