Door: Roza 15 mrt, 2020

Heb je een innovatief idee om Rotterdam economisch of sociaal sterker te maken? Dan kun je jouw idee nú indienen via CityLab010 2020. Via deze subsidieregeling maakt je idee kans om uitgevoerd te worden.  

Het startevent op 16 maart en de start-upweken zijn afgelast.

Rotterdam is op zoek naar innovatieve oplossingen die passen bij de speerpunten waar de stad zich op richt. Hoe verdienen Rotterdammers in de toekomst hun inkomen? Hoe gebruiken we schonere grondstoffen en zorgen we voor minder afval? Dit zijn vragen binnen het thema Nieuwe economie. Dit thema sluit aan bij veel ideeën voor nieuwe foodinitiatieven.
Andere thema’s dit jaar zijn Energietransitie, Groei van de stad, Gelijke kansen, Toerisme en stadscultuur en Samenleven. De stadsjury deelt dit jaar ook wildcards uit aan goede plannen die net niet binnen een thema passen.

Format projectplan
Je plan moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Een daarvan is een gedegen projectplan. Een format hiervoor vind je binnenkort op de website van CityLab010.
De spelregels en complete regeling kun je ook nalezen op de site.
De termijn om je plan in te dienen loopt van 14 maart tot en met 27 mei. Vul uiterlijk 14 mei je aanmeldformulier in.

Startevent en start-upweken geannuleerd
Het startevent op maandag 16 maart en de start-upweken van 17 tot en met 27 maart zijn geannuleerd, vanwege de landelijke richtlijnen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.