Door: Nick van den Berg 13 dec, 2017

Op 20 en 21 juni 2018 is de eerste editie van VEG.: het Vak Event Groente Fruit helden. Op dit event draait alles om verse AGF-producten. Het Rotterdam Food Cluster is trotse Founding Partner van VEG. Samen met VEG. en de andere Founding Partners verzorgen we de communicatie en het inhoudelijke programma.

Waarom VEG. voor Rotterdam Food Cluster van belang is

Met VEG. krijgt Rotterdam weer een belangrijk event terug in de stad dat aandacht vraagt voor voeding en gezondheid. Het economisch belang van de foodsector voor Rotterdam krijgt hiermee vanuit de samenwerking tussen Ahoy en Rotterdam Food Cluster een meerjaren perspectief op nieuwe business en netwerken.
Het Rotterdam Food Cluster wil daarbij ook studenten van onderwijsinstellingen uit regio Rotterdam kennis laten maken met de foodsector. Op het VEG. event komen studenten in contact met foodbedrijven en krijgen zo een beeld van de veelzijdigheid van de sector en de verschillende carrièremogelijkheden.

Wat biedt VEG.

De top Groente Fruit bedrijven, die gaan voor kwaliteit en openstaan voor vernieuwing, zijn aanwezig. VEG. biedt AGF specialisten, foodservice en ‘influencers’ een podium om in contact te komen met nieuwe potentiële afnemers zoals de zorgsector, de medische sector en andere branches en organisaties die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Deelnemers zijn telers, importeurs, handel en verwerkers van verse producten, aanbieders van winkelinrichting, versconcepten, branche- en voorlichtingsorganisaties en dienstverleners.

Achter elk versproduct en elk versmerk zit een verhaal van trots en lef.
In de Onderzeebootloods biedt VEG. een prachtig podium om deze verhalen te delen en producten te laten zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Dit brengt bezoekers op ideeën die ze meteen kunnen toepassen binnen hun bedrijf of organisatie. Daarnaast wordt er een inhoudelijk programma geboden om kennis te delen en kansen op nieuwe businessmodellen te verkennen.

Meer weten? Ga naar: www.veg-event.nl of www.rotterdamfoodcluster.com