Fouten of onvolledige informatie

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Laat het ons dan weten, wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site daarmee te verbeteren. U kunt uw vraag, klacht of melding, doorgeven via dit contactformulier.

Privacy en cookies

Rotterdam Food Cluster maakt gebruikt van cookies om haar website te analyseren en te verbeteren. Uit bezoek aan rotterdamfoodcluster.com verkregen informatie wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekstatistieken.

Uw gegevens blijven van u

Wilt u weten welke persoonsgegevens wij precies van u hebben? Vraag dan gerust een overzicht bij ons op. U mag ons ook vragen om de persoonsgegevens die wij van u hebben:
– aan te passen
– te wissen
– over te dragen aan iemand anders.
Stuur uw verzoek naar info@rotterdamfoodcluster.com, dan maken wij het voor u in orde.

Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. Gemeente Rotterdam (Rotterdam Food Cluster) behoudt zich het auteursrecht voor van gemeentelijke informatie op rotterdamfoodcluster.com, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruik maken, stuur dan dit contactformulier in.