Door Amelia Oei > 12 jun, 2019

Van 15 tot en met 18 juni 2020 vormt Rotterdam het toneel voor de 30e editie van het toonaangevende IFAMA congres. Dit vierdaagse evenement staat volledig in het teken van actuele en toekomstige uitdagingen in de foodsector. Alle facetten komen aan bod: van productie tot bewerking en van logistiek tot onderzoek. Het congres vindt plaats in De Doelen in Rotterdam.

Kom in contact met frisse denkers en doeners

Op IFAMA 2020 komen foodprofessionals samen van over de hele wereld: ondernemers, wetenschappers, studenten, beleidsmakers en andere stakeholders uit de foodsector. Dit geeft u dé kans om uw bedrijf te profileren als ideale zakenpartner en werkgever. IFAMA 2020 is bovendien dé plek om uw potentiële collega’s te ontmoeten: talentvolle studenten en young professionals. Kom in contact met frisse denkers en doeners uit binnen- en buitenland die de innovatiekracht van uw organisatie kunnen vergroten.

Food science

Thema’s: Van logistieke hubs tot opkomende voedselmarkten

Aan IFAMA 2020 zijn thema’s verbonden die verdieping geven aan de belangrijkste uitdagingen en theorie met praktijk verbinden. De volgende thema’s staan centraal:

  • Veerkracht van (opkomende) voedselmarkten;
  • Mondiale distributienetwerken en logistieke hubs;
  • Interactie tussen stakeholders binnen en tussen foodclusters;
  • Slimmere keuzes voor betere gezondheid en duurzaamheid.

drone food

Rotterdam Food Cluster en IFAMA

De organisatie van het congres is een samenwerking tussen Rotterdam Food Cluster (initiatief van gemeente Rotterdam), Wageningen University & Research (WUR), Hogeschool Inholland, Centre for Sustainability (universiteiten Leiden, Delft en Erasmus) en IFAMA. IFAMA (International Food and Agribusiness Management Association) brengt academici, studenten, ondernemers, beleidsmakers en vertegenwoordigers van NGO’s met elkaar in contact rondom de uitdagingen binnen de foodsector.

Doet u mee?

Wilt u een bijdrage leveren of meer informatie over IFAMA 2020? Neem contact op met Amelia Oei via onderstaande knop.

Meer informatie