Internationaal foodcongres IFAMA 2020 Rotterdam

Actuele en toekomstige uitdagingen in de foodsector

Door Sharon Janmaat > 14 feb, 2019

Van 15 tot en met 19 juni 2020 vormen Rotterdam en de Rotterdamse regio het toneel voor de 30e editie van het toonaangevende IFAMA congres. Dit vijfdaagse evenement staat volledig in het teken van actuele en toekomstige uitdagingen in de foodsector. Alle facetten komen aan bod: van productie tot bewerking en van logistiek tot onderzoek. Het congres vindt plaats op verschillende locaties in de Rotterdamse regio om alle aspecten van de foodsector te kunnen laten zien.

Kom in contact met frisse denkers en doeners

Op IFAMA 2020 komen foodprofessionals samen van over de hele wereld: ondernemers, wetenschappers, studenten, beleidsmakers en andere stakeholders uit de foodsector. Dit geeft u dé kans om uw bedrijf te profileren als ideale zakenpartner en werkgever. IFAMA 2020 is bovendien dé plek om uw potentiële collega’s te ontmoeten: talentvolle studenten en young professionals. Kom in contact met frisse denkers en doeners uit binnen- en buitenland die de innovatiekracht van uw organisatie kunnen vergroten. Dit internationale foodcongres biedt volop ruimte aan deze ontmoetingen, bijvoorbeeld tijdens speeddates en op een carrièremarkt.

Food science

Uw eigen programma op IFAMA 2020?

Rotterdam Food Cluster nodigt bedrijven uit om vanuit hun eigen expertise betrokken te zijn bij het congres. Elke congresdag wordt opgeknipt in twee dagdelen, die elk een subthema krijgen. Als bedrijf kunt u zich verbinden aan een thema en zo ‘eigenaar’ worden van een dagdeel. Dit betekent dat u een korte bedrijfspresentatie geeft, een eigen case inbrengt voor het programma en een key-note spreker kunt aandragen. Ook voor bedrijven die op zoek zijn naar de reguliere manieren van sponsoring biedt IFAMA 2020 genoeg mogelijkheden.

Wilt u deelnemen aan het IFAMA congres in 2020?

Ja, ik doe mee

Thema’s: Van logistieke hubs tot opkomende voedselmarkten

De eerste dag vormt de aftrap van het congres en heeft een overkoepelend
karakter. De daaropvolgende vier dagen geven verdieping aan de belangrijkste uitdagingen en verbinden theorie met praktijk. De volgende thema’s staan centraal:

  • Veerkracht van (opkomende) voedselmarkten;
  • Mondiale distributienetwerken en logistieke hubs;
  • Interactie tussen stakeholders binnen en tussen foodclusters;
  • Slimmere keuzes voor betere gezondheid en duurzaamheid.
drone food

Rotterdam Food Cluster en IFAMA

De organisatie van het congres ligt in handen van IFAMA en Rotterdam Food Cluster (initiatief van gemeente Rotterdam). IFAMA (International Food and Agribusiness Management Association) brengt academici, studenten, ondernemers, beleidsmakers en vertegenwoordigers van NGO’s met elkaar in contact rondom de uitdagingen binnen de foodsector.

Doet u mee?

Wilt u een bijdrage leveren of meer informatie over IFAMA 2020? Neem contact op met Sharon Janmaat-Bouw. via sj.janmaatbouw@rotterdam.nl of +31 610 699 013.

Meer informatie
Meer weten over IFAMA 2020? Download (2.34 Mb)
Meer weten over IFAMA 2020? Download (2.34 Mb)